Ny hemsida på gång.. :)

Bildresultat för hemsidaVi jobbar på en helt ny och mycket modernare hemsida och därför kommer tyvärr inte denna uppdateras något mer. Vi hoppas ni har överseende med detta då den nya kommer bli väldigt fin och mer användarvänlig på såväl dator som mobil mm 😉

Vi hänvisar till vår Facebooksida:  https://www.facebook.com/westcoastab

Foderförsäljningen har högsäsong och det är stor omsättning på lagret. Vi har tex massor med lusern i form av pellets, brix och mix. Dessutom har vi nu fått loss ett större lager av den populära Höcobbsen från mühldorfer, först till kvarn 😉
Vi tar emot kunder efter tidsbokning, även ”obekväma” tider i den mån vi kan 🙂 Ring Malin på 035-162253 eller maila på malinbruhn@trailerimport.se, går även bra att kontakta oss via vår Facebooksida (som kommer fortsätta uppdateras regelbundet).

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera