Speedi Beet

Speedi beet

• Speedi Beet blir klar på 10 minuter
• Speedi Beet har låg stärkelse och sockerhalt
• Rekommenderas till hästar som har eller har haft problem med fång

Mikroniserade sockerbetor är gjord av ren unmolassed betmassa som inte har haft melass tillagd och blir följaktligen ca 95% socker fri.Micronisering förhindrar proteinet från denaturering vilket möjliggör snabbare frigörande av näringsämnen.

Mikroniserade sockerbetor är av särskild betydelse för hästbranschen, där den används som en låg socker källa till fiber. Jämnt fördelade mellan cellulosa, hemicellulosa och pektiner, föreskrivs bet fibrer som den som kan jäsas längs hela tarmen i olika takt, samt att ge långsamt jästa fiber.

Tillverkas i England av Masham Micronized Feeds.

Läs mer här

Det här inlägget postades i Speedi Beet. Bokmärk permalänken.

Kommentera