Hygain & Mitavite

Loggor.png
HYGAIN®
och MITAVITE® foder och tillskott har tagits fram baserat på den senaste forskningen. Vi vill ge dig och din häst de bästa förutsättningarna för hälsa, välmående och prestation. Vi har foder och tillskott för alla hästar i alla åldrar och alla discipliner. Vi är väldigt stolta över att kunna erbjuda ett av de 3 foder i världen som godkänts av Laminitis Trust för fånghästar.

Alla våra produkter är fria från GMO!

Vi har flertalet spannmålsfria foder. Vi har också flertalet kraftfoder-koncentrat som kräver extremt låg giva, runt 0,8-1,0 kg brukar vara lämpligt till ett halvblod i medelhård träning, och är så pass komplett att det väldigt sällan krävs ytterligare tillskott av vitaminer och mineraler.

Vi har också en Hyaluronsyra med hela 2 miljoner Dalton i molekylvikt, högsta molekylvikten på Skandinaviska marknaden, som binder mer vätska än de med lägre molekylvikt och därmed stötdämpar och smörjer bättre. Den har även högst koncentration verksamt ämne. Den är karensfri för tävlan.

Vi har även en Riskliolja med naturligt anabola gamma-oryzanol som ökar muskeltillväxt och är karensfri för tävlan.

Tillsvidare då denna sida inte längre uppdateras (bygger ny hemsida) så hänvisar vi till importörens hemsida för mer info om Hygain och Mitavites foder samt tillskott.

https://www.aussieequine.se/