Om oss

Westcoast AB drivs av Malin Bruhn och Per Lindqvist.

Vi är numera stolt importör för Svenska marknaden på Mühldorfers hela utbud med flera underleverantörer 😉 Vi kommer ha huvudlagret i Steninge, utanför halmstad samt bygga upp ett återförsäljarnät i helas Sverige inom kort.
Utöver det är vi även återförsäljare för Saracen, Havens, MaxiRice, Hygain, Speedi beet och tar hem hela Spannex sortiment på order.

Utöver fodret säljer vi även produkter från Greystone.
OBS!! För tillfället lagerhåller vi inga maskiner från Greystone…. Detta pga ändrade leveransvillkor och prisläge. Vi hoppas på ändring inom kort……

Vi säljer stallspån från tyska Goldspan som håller mkt hög kvalite’ med valbara varianter beroende på om ni önskar hög uppsugningsförmåga eller är i behov av så nära damfritt det kan bli 😉 spånet vi levererar kommer dock från västkusten inte långt från oss själva. Vi kommer endast ta hem spån från specialsortimentet från huvudfabriken i Tyskland.

En ny spännande leverantör är Hippofix som är kända för såväl sin vattenrening som sårtvätt.

Vi håller även på att utforma en hästverksamhet på gården och en hel del andra spännande nyheter ;-).

Vi erbjuder konsulttjänster samt utbildning inom försäljning.

Vi har tyvärr valt att lägga ner våra uppskattade charterturer och säljer nu av samtliga båtar. Sist ut är vår ögonsten Gamecock, ett tillfälle som aldrig kommer igen (!) Detta är en specialdesignad båt som vunnit flertalet race i USA innan den kom till oss i Sverige. ONE OF THE KIND (!)

Både Malin och Per är aktiva i företagsledningen i Trailerimport i Norden AB som är generalagent i Sverige för Ifor Williams hästtransporter & personbilssläp. Släpförsäljningen ligger numera i Gullbrandstorp där trailerimport numera har sin verksamhet i egna lokaler.

Vi ligger i vackra Steninge cirka 17 km norr om Halmstad.

Lämna ett svar