Om oss

Westcoast Trading AB drivs av Malin Bruhn och Per Lindqvist.

Vi är återförsäljare för Spannex (Havens), MaxiRice och Mühldorfer Sverige. Vi fokuserar framförallt på hästfoder från Havens och ”den sockerfria betforen” Speedi Beet, men tar även hem övriga produkter från hela Spannex sortiment.
Utöver fodret säljer vi även produkter från Greystone. OBS!! För tillfället lagerhåller vi inga maskiner från Greystone…. Detta pga ändrade leveransvillkor och prisläge. Vi hoppas på ändring inom kort……
Vi säljer stallspån från tyska Goldspan som håller mkt hög kvalite’ med valbara varianter beroende på om ni önskar hög uppsugningsförmåga eller är i behov av så nära damfritt det kan bli 😉
En ny spännande leverantör är Hippofix som är kända för såväl sin vattenrening som sårtvätt.
Nyhet är även våra underbara boxmattor 🙂 mer info kommer!
Vi håller även på att utforma en hästverksamhet på gården och en hel del andra spännande nyheter ;-).
Vi erbjuder konsulttjänster samt utbildning inom försäljning.

Vi har tyvärr valt att lägga ner våra uppskattade charterturer och säljer nu av samtliga båtar. Sist ut är vår ögonsten Gamecock, ett tillfälle som aldrig kommer igen (!) Detta är en specialdesignad båt som vunnit flertalet race i USA innan den kom till oss i Sverige. ONE OF THE KIND (!)

Både Malin och Per är aktiva i företagsledningen i Trailerimport i Norden AB som är Sveriges ledande importör av Hästlastbilar (B-kort), hästtransporter & personbilssläp. Westcoast Trading AB kom till för att ta till vara på de affärsmöjligheter som inte passade i Trailerimport. Under resans gång har den hästrelaterad biten successivt ökat.

Vi ligger i vackra Steninge cirka 17 km norr om Halmstad.

Kommentera