Foderförsäljning

Vi är återförsäljare till Spannex och säljer foder från främst Havens hela sortiment och Speedi Beet från England.

Vikan även ta hem andra fodersorter på beställning. Ring för specifikation.

Vi arbetar för att kunna uppfylla våra kunders högt satta krav och förväntningar. Framgångarna duggar tätt för hästar som använder våra foder eller tillskott. Resultaten talar för sig själv. Det är detta som sporrar oss i vår strävan att ge dig kvalitet, pålitlighet och service. Allt för att Ni skall kunna uppnå goda resultat.

Havens är ett foder som framställes endast av de bästa och renaste råvaror samt de övriga ingredienser består av högsta kvalitet.
Bägge märken har en modern och tekniskt avancerad produktionsanläggning med moderna laboratorium samt väl utbildad personal. Allt för att kunna hålla högsta standard och ge dig vad du och din häst behöver.

Speedi Beet. Den vanliga ”Betforens” goda egenskaper men med 95% mindre socker (!) Perfekt för ffa hästar som är känsliga för fång. Används mer o mer på olika Djursjukhus och kliniker till de konvalecenta hästarna på box. Magen och tarmarnas Bäste vän 😉

Vi har en foderrådgivare/säljare som gärna kommer ut på ett besök o ger Er den information ni söker! Så tveka inte att kontakta oss så vi kan berätta varför Ni ska välja just vårt foder!

”- vår idé, foder med kvalité.”

http://www.havens.nl

http://www.spannex.se/uploads/file/produkter/speedi-beet-jan-13.pdf

 

Kommentera